ЕДИН току-що бе коронясан за победител в Танци на лед,

...
ЕДИН току-що бе коронясан за победител в Танци на лед,
Коментари Харесай

Как победителят от Танци на лед Райън Томас и братята му станаха малко вероятни крале на телевизионното риалити след фалита и CBB „Punchgate“

ЕДИН преди малко бе коронясан за победител в Танци на лед, различен стигна до Аз съм Финал на Celeb, а третият беше подгласник на Love Island.

Така че откакто Райън Томас се пързаля до успеха нощес, това повдига въпроса - дали неговото семейство на екрани е най-успешното във Англия династия на риалити малкия екран?

Между някогашния артист от Coronation Street и неговите по-малки братя близнаци Адам и Скот Томас, и двамата на 35 години, те са се появявали във всяко предаване – в това число Strictly, Love Island, Celebrity Big Brother и Celebrity MasterChef.

Взети дружно, те костват съвсем £5 милиона, посредством освен на техните телевизионни концерти, само че и на връзки с марки като Heineken и Oreo, както и на опитни странични старания.

Манчестърското трио също се разклони, като домакини на свои лични сериали, по-специално пътувайки из Индия с починалия си татко, артистът Дъги Джеймс, за прочувствено странствуване, с цел да открият тяхното завещание.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР