Един талантлив млад пловдивски изпълнител е сред кандидатите за „Гласът

...
Един талантлив млад пловдивски изпълнител е сред кандидатите за „Гласът
Коментари Харесай

Талантливият Петър Бечев от Пловдив щурмува Гласът на...

Един надарен млад пловдивски реализатор е измежду претендентите за „ Гласът на България “. Това е десетокласникът Петър Бечев- солист на Арт Войс Център. Младежът пристигна с родителите си- Веселина и Светослав, в Дома на културата „ Борис Христов “ преди дни на кастинга в Пловдив. Той се оказа един от многото искащи да завладяват музикалната сцена на България.

Петър пее от дребен. От 6-годишна възраст го образова Руми Иванова – прочут вокален възпитател на Арт Войс Център, което е основано през 2014 година с съществена цел -обучение на млади гении по рок, поп и джаз пеене. За три години Арт Войс Център се трансформира в най-хубавата музикална школа в Пловдив и измежду първите в страната – доказателство за това са множеството награди и оценки, които възпитаниците й печелят на голям брой национални и интернационалните състезания.

Петър, който е рекордьор по участия и награди в състезания, извърши на кастинга на „ Гласът на България “ два от известните шлагери на Майкъл Бубле – „ Everything “ и „ Save the last dance for me “. Тези песни са негова запазена марка. Веднъж в Капана ни срещна джаз певицата Мирослава Кацарова и сподели на Петър, че той е българският Майкъл Бубле и би трябвало да се развива в тази тенденция “, споделиха родителите му.

Десетокласникът направи голямо усещане и Биг Бенд Пловдив го взе за собствен солист, а диригентът Николай Гешев прикани слушателите деликатно да наблюдават кариерата на Петър Бечев, защото го чака звездно бъдеще.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР