Един смразяващо точен пророк и астролог от XVI в. предсказва,

...
Един смразяващо точен пророк и астролог от XVI в. предсказва,
Коментари Харесай

Ще се сбъдне ли шокиращото предсказание на Нострадамус за крал Чарлз? 

Един смразяващо прецизен оракул и астролог от XVI в. предсказва, че ръководството на крал Чарлз може да завърши прибързано тази година след шокиращата диагноза рак.Нострадамус, който е планувал събития като 11 септември и други основни събития, е написал 942 предсказания за бъдещето в книгата си Les Propheties през 1555 г, показва английското издание " Metro ".

Той написа, че през 2024 година кралското семейство може да преживее драма, като споделя, че " кралят " може да бъде " изпъден със мощ ".

В книгата се споделя: " Кралят на Островите е изпъден принудително... и сменен от някой, който няма да има белезите на крал ".


Експертът Марио Рединг проучва пасажа и го пояснява по този начин: " Понеже не одобряваха развода му, човек, който по-късно смятаха за недостоен; Народът ще изгони краля на Островите; Ще го размени човек, който в никакъв случай не е очаквал да бъде крал.

Нострадамус има потвърден опит в предсказанията си по отношение на кралските особи. Той е планувал гибелта на кралица Елизабет II през 2022 година и даже е отгатнал вярно възрастта ѝ.

" Кралица Елизабет II ще почине към 22 година на към 96-годишна възраст " - гласи предсказанието съгласно анализатора Марио Рединг.

Но Нострадамус е предсказал, че кралят може да абдикира, а принц Хари да заеме трона, макар че в този момент е пети по ред.

Бъкингамският замък удостовери, че крал Чарлз е бил диагностициран с рак след неотдавнашната му интервенция от доброкачествено увеличаване на простатата.

От двореца отхвърлиха да потвърдят типа на рака, само че обявиха, че както монархът, по този начин и лекарите му остават " извънредно положително настроени ", откакто през вчерашния ден започнаха амбулаторно лекуване.

Скоро кралят ще стартира график за лекуване на положението си и ще се отдръпна от обществените си отговорности за прочут интервал от време.

Междувременно принц Уилям ще поеме обществени задължения, а брачната половинка му принцеса Кейт към момента се възвръща след коремна интервенция.

Но Бъкингамският замък упорства, че кралят няма да назначава държавни съветници, които да поемат натоварването.

Превод: GlasNews


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР