Eдин слух обикаляше публичното пространство и родните таблоиди. Според него

...
Eдин слух обикаляше публичното пространство и родните таблоиди. Според него
Коментари Харесай

Слуховете се оказаха истина: Фики чака второ дете! Ето какво сподели за предстоящото събитие

Eдин слух обикаляше общественото пространство и родните таблоиди. Според него Фики е в трескаво очакване на второто си дете, което ще е момиче. Е, слуховете се оказаха чиста истина:

Виж още: Дара Екимова - абитуриентка! Майка ѝ я изпрати с благ спомен и мъдри пожелания 

" Ще си имаме дребна принцеса ", написа Фики под фотографията, на която той нежно е докоснал корема на брачната половинка си. А под фотографията честитки двойката получава от Поли Генова, Джена, Софи Маринова и още доста.

Виж още: Мария съблазнява със секси бански, сподели супер форма и парещ татус

Припомняме ви, че Фики и Гюлджан имат към този момент едно дете - момченце, което се роди през февруари 2018 година То се споделя Тунчер, носейки името на дядо си, фолк легендата Тони Стораро. Как ще се споделя сестричката на дребния Тони, следва да разберем.

Виж още: Думите - непотребни, възприятието - неописуемо! Арти и Криси Дончева станаха родители

В началото на годината се появиха клюки, че Фики и брачната половинка му са се разделили. Като доказателство за това бе посочено, че двамата от дълго време нямат общи фотоси. Такава се появи на празника на влюбените, а малко по-късно започнаха да се появяват и слуховете, че двамата са не просто дружно, само че и чакат бебе. По-късно бе и уточнен пола на бебето, като близки до двойката споделяли пред родните таблоиди, че двамата към този момент подреждат нова детска стая, този път за момиченце. 

Изображение: https://www.instagram.com/fikistoraro/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР