Един слух обикаля упорито медийното пространство. Според него актьорът Ненчо

...
Един слух обикаля упорито медийното пространство. Според него актьорът Ненчо
Коментари Харесай

Връзка, любов, брак: Какво се случва между Ненчо Балабанов и Симона Пенчева? Ето и истината

Един слух обикаля настойчиво медийното пространство. Според него артистът Ненчо Балабанов и някогашната гимнастичка Симона Пейчева са двойка. Нещо повече - ставало въпрос за огромна обич, а двамата имали и огромни проекти за общото си бъдеще. 

Виж още: Дара не обича да си приказва с дами, пази се с червен конец и още специфични ритуали срещу уроки 

Каква обаче е истината? Както нормално, тя е напълно друга. В изявление за " Галерия " Ненчо Балабанов споделя, че той и Симона са другари от най-малко 6 година Той обаче ѝ гостувал в телевизионно изявление, където демонстрират непосредственост и... слуховете плъзнали. " Медиите обаче толкоз развиха тази тематика, че непрекъснато ми звънят познати да ме питат по кое време ще е сватбата и по какъв начин може да не съм им споделил, че имам връзка със Симона. Обаждат ми се и известни водещи от малките екрани, с цел да ни канят да им гостуваме като двойка ", споделя артистът. 

Виж още: Сладък празник за Алекс Енева - половинката ѝ Бебо навърши 30 година, посвети му прочувствен пост! 

Балабанов обаче е безапелационен - той харесва Симона като жена... само че и добавя, че надали има мъж, който би споделил противоположното. " Наистина съм сюрпризиран по какъв начин от една смешка сред другари може да се съчини цяла любовна история. Стана напряко сюжет за филм ", разяснява още той.

Виж още: Крайни ограничения: Близначката Алекс в търсене на съвършеното тяло! Ето по какъв начин ще топи последните мазнини 

Именно поради тези материали той взема решение да опровергае публично информацията. Впрочем Симона Пейчева също приемала тези изказвания на смешка. 

Самият Ненчо Балабанов споделя, че макар развода си, не е срещу брака. Просто търси верния човек, с който да желае да вдигне женитба. " Мисълта за женитба не ме плаши, само че в този момент обмислям доста по-зряло и по-внимателно бих подхванал тази стъпка ".

Изображение: https://www.facebook.com/simona.peycheva
https://www.facebook.com/nencho.balabanov

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР