Един привърженик на сръбския Цървена звезда е починал снощи по

...
Един привърженик на сръбския Цървена звезда е починал снощи по
Коментари Харесай

Вълнението от победата уби фен на Звезда

Един последовател на сръбския Цървена звезда е умрял нощес по време на мача от шампионата Лига Европа против Кьолн, оповестиха сръбските медии. Според лекарското умозаключение, фенът на звездашите е умрял от инфаркт, евентуално породено от мощното неспокойствие за крайния излаз на дуела. Цървена звезда завоюва с 1:0 и ще играе напролет в европейските клубни шампионати за първи път от 25 години насам.

Както се споделя в известие на клиниката " Анлава ", която е посрещнала потърпевшия, незабавно по-късно той е бил откаран в Спешния център Белград, където гибелта му е установена. Мъжът е от Стара Пазова, на към 60 години. Засега името му не се загатва.

" Нашите анестезиолози се пробваха да му оказват помощ, инжектираха му адреналин. Оказва се, че индивидът е имал проблеми със сърцето и е бил под наблюдаване. Лекуващият му доктор го е посъветвал да не върви на мач, да не се вълнува, само че той не го е послушал, споделя лекар Слободан Иванович, който се е срещнал с здравното досие на умрелия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР