Един полицейски служител е със счупена ръка, след като криминално

...
Един полицейски служител е със счупена ръка, след като криминално
Коментари Харесай

Дилър гази полицаи край школо, един е със счупена ръка

Един полицейски чиновник е със счупена ръка, откакто престъпно проявен 19-годишен оказал гневна опозиция при опит за задържането му, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Полицаите от столичното Първо районно управление (на МВР) съумяха да задържат двама души в миг на договорка с дрога, оповестяват от полицията. Спецоперацията за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции е извършена на 10 октомври.

В хода на дейностите, след покупко-продажба на дрога наоколо до учебно заведение, криминалистите пристъпили към задържане на двама мъже. Единият от тях не се подчинил и пробвайки се да избяга с електрическа тротинетка, блъснал трима от чиновниците. Последвало гонене, което завършило, когато беглецът се блъснал в паркиран лек автомобил, а при задържането оказал гневна опозиция. Установена е самоличността му – той е 19-годишен, престъпно проявен.

У купувача, който бил арестуван за период до 24 часа, са открити два пакета със зелена тревиста маса, а от жилището на продавача са конфискувани електронна везна, мобилен телефон и дребна парична сума.

Събраните по случая материали са докладвани в Софийската градска прокуратура и на 19-годишния е повдигнато обвиняване. Наложена му е мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 3000 лв..

На потърпевшите полицейски чиновници са осъществени медицински прегледи. Един от тях е с фрактура на ръка, а различен - с леки пострадвания в региона на двете ръцете, оповестяват още от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР