Един полицай загина и двама бяха ранени при катастрофа на

...
Един полицай загина и двама бяха ранени при катастрофа на
Коментари Харесай

Един полицай загина и двама бяха ранени при катастрофа на хеликоптер на Филипините

Един служител на реда почина и двама бяха ранени при злополука на хеликоптер на Филипините , заяви филипинската полиция, представена от ДПА.

Хеликоптерът H125 на " Еърбъс " се разруши в залесен регион край град Реал в провинция Кезон, на 67 км източно от Манила, заяви Джийн Фахардо, говорителка на националната полиция.
Загиналият служител на реда е бил част от екипажа на хеликоптера . Пилотът и помощник-пилотът са били избавени и са с травми и счупвания, добави тя.

Засега няма информация за аргументите за злополуката , съобщи говорителката, като означи, че хеликоптерът е бил нов и е доставен през януари предходната година. " Според водача времето също е било положително, когато са изхвърчали ", добави тя. " Но е имало и неочакван мощен ентусиазъм напразно ", който е довел до злополуката. Хеликоптерът е отивал да вземе ръководителя на националната полиция, разясни още Фахардо.

Всички останали хеликоптери на националната полиция – пет от които са в употреба, а два са на ремонт – са спрени от придвижване , до момента в който следствието обясни събитията към злополуката. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР