Един полицай ми съобщи, че пострадалият е Милен Цветков и

...
Един полицай ми съобщи, че пострадалият е Милен Цветков и
Коментари Харесай

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков: Светът ми свърши, когато разбрах, че е починал

Един служител на реда ми заяви, че потърпевшият е Милен Цветков и е умрял. Почувствах, че светът ми свърши. Това сподели през днешния ден пред съда Кристиан Николов, упрекнат за гибелта на журналиста.

Делото за злополуката, при която почина Цветков, е на финалната права.В началото на обясненията, които даде пред съда, Николов още един път изрече съболезнования към фамилията на журналиста.

Подсъдимият твърди, че ненадейно се е почувствал зле и това е довело до съдбовния случай.

" Най-малкото, в случай че знаех, че има нещо, нямаше да се качвам на автомобила. Щях да си взема едно такси. Не съм имал фишове за превишена скорост. И съм се грижил за себе си и спътниците си. Изведнъж ми причерня, колата е с ръчни скорости, припомням си мощен удар, стреснах се доста, уплаших се за живота на хората. Колата по инерция стигна до мантинелата. Всички бяхме в потрес. Първата ми реакция беше да погледна себе си и спътниците си ", разгласи пред съда Николов.

Той е бил сюрпризиран от това, което чул в телевизионните репортажи за себе си - че е наркоман, мамино синче, че нищо положително не е направил.

" Искам да кажа, че през цялото време съм съдействал на полицията и проверяващите. В ареста една вечер бях задремал, старшините отвориха и споделиха, че би трябвало да изляза. Започнах да изпадам в суматоха. Вкараха ме в една стая с двама мъже от работа, която не мога да възпроизведа е момента. Единият сподели, че се занимавал с следствие за опиати. Вербално ме тормозеха, като говореха неистини. Моето само съмнение за опиатите в кръвта ми е, че някой, прочут или чужд, си е направил глупава смешка с мен ", сподели още обвиненият.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР