Един петролен резервоар е повреден след експлозия в Губкинския градски

...
Един петролен резервоар е повреден след експлозия в Губкинския градски
Коментари Харесай

Горя нефтобаза в Белгородска област

Един петролен контейнер е развален след детонация в Губкинския градски регион на Белгородска област . Няма заплаха от разгръщане на пожара, оповестиха за ТАСС от пресслужбата на районното министерство на изключителните обстановки.

" На мястото на случая в Губкинския градски регион работят чиновници на съветското Министерство на изключителните обстановки. По предварителни данни един контейнер е развален, няма заплаха от разгръщане на пожара. Има задоволително сили и средства ", се споделя в известието.

По-късно ведомството разгласи за погасяване на горенето навън в нефтеното хранилище.

Няма потърпевши вследствие на случая . Както заяви по-рано губернаторът Вячеслав Гладков, след детонацията в Губкинския градски регион е регистриран пожар в инфраструктурно оборудване. Според каналите в Telegram петролното хранилище гори.

По-рано на територията на Белгородска област бе оповестена въздушна паника поради заплаха от нахлуване с ракети. От информацията не излиза наяве дали петролната база е била ударена от украинска ракета, дрон или снаряд, защото формалните парични за детонацията не са оповестени.

Припомняме, че от началото на годината

Често при офанзивите има жертви и ранени.
 Русия смъкна украински дронове над Белгородска област Обновена
Русия смъкна украински дронове над Белгородска област

По предварителни данни няма потърпевши и щети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР