Един пациент е с 5% изгаряния, а другия четирима са

...
Един пациент е с 5% изгаряния, а другия четирима са
Коментари Харесай

Пожарът в ЦПЗ-Бургас тръгнал от фотьойли в коридора на деветия етаж

Един пациент е с 5% изгаряния , а другия четирима са били леко обгазени при снощния пожар в Областния диспансер за психологично здраве със стационар „ Проф. доктор Иван Темков “ в Бургас.

Сигнал за огъня на деветия етаж в постройката е постъпил малко след 19:00 часа нощес. Своевременно на място са изпратени автопатрули от Първо, Второ и Пето Районни ръководства в Бургас, които подхванали дейности по обезопасяване на местопроизшествието и изтегляне на пациентите и личния състав .

Пристигнали са и четири противопожарни коли с 14 огнеборци , които потушили пожара . По първични данни същият зародил от фотьойли, ситуирани в коридора на деветия етаж. От случая потърпевш един от пациентите на диспансера – 51 годишен бургазлия , който е настанен за лекуване в поделение „ Реанимация “ на УМБАЛ-Бургас с 5 % изгаряния и затруднено дишане. Други четирима пациенти са леко обгазени .

От пожара са нанесени материални вреди единствено в коридора на етаж 9. Работата по случая продължава, като повода за възникването на случая е в развой на изясняване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР