Един патрон не е изнесен за Украйна. България изнася оръжия

...
Един патрон не е изнесен за Украйна. България изнася оръжия
Коментари Харесай

БСП напуска коалицията, ако МС реши да се изнасят оръжия за Украйна

" Един патрон не е изнесен за Украйна. България изнася оръжия за над 50 до 60 страни, само че всичките са с краен консуматор тези страни ", съобщи Корнелия Нинова

" Министерски съвет реши ли да се изнасят оръжия за Украйна – Българска социалистическа партия ще напусне обединението ". Това съобщи вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова в село Първенец, където се срещна с производители на зеленчуковата борса.

" Всякакви спекулации сега, че действително се изнася - още веднъж удостоверявам - нито един патрон не е изнесен за Украйна. България изнася оръжия за над 50 до 60 страни, само че всичките са с краен консуматор тези страни. България не може да реализира надзор какво става по-късно. При нас няма нито един контракт нито за Украйна, нито с Русия, държа да отбележа. Стигне ли се до решение на Министерски съвет за подобен експорт - ние напущаме ", акцентира Нинова.

„ Дойдохме освен с цел да чуем на място търговците, само че и да помогнем за решение на проблемите им. От години отстояваме политика в отбрана на българското и родното произвеждане. На фона на растежа на цените и рецесията – би трябвало да мислим в вероятност. Това което прави кабинета сега – предходната година поддръжката беше близо 29 млн. до този миг е 53 милиона лв. като предлагаме в актуализацията да се включат в допълнение 100 млн. лв.. Производителите главно се оплакват от високите цени на тока. И от скъпите торове – което е нещо, за което би трябвало да се помисли”.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1153985585391396/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР