Един отбор се стреми да пише история. Друг иска да

...
Един отбор се стреми да пише история. Друг иска да
Коментари Харесай

Малко разделяне на Ливърпул, Ман Сити и Арсенал в надпреварата за титлата в EPL, богата на разкази

Един тим се стреми да написа история. Друг желае да даде на дългогодишния си управител съвършеното изпращане. Другият е припрян за възмездие.

Богата с разкази конкуренция за купата във Висшата лига на Англия се обрисува да има трогателен свършек с първите три – Ливърпул, Манчестър Сити и Арсенал – разграничени от единствено две точки с 15 оставащи мачове.

Победата на Арсенал с 3-1 над Ливърпул в неделя, последвана от успеха на Сити в Брентфорд със същия резултат в понеделник, остави това, което наподобява като тристранна борба за най-голямата премия в британския футбол. Има капацитета да бъде най-близкият край сред три тима за десетилетие, когато имаше единствено четири точки сред бъдещия първенец Сити, Ливърпул и Челси след последния кръг на сезон 2013-14.

Четвъртият Астън Вила и петият Тотнъм, надлежно на пет и седем точки от темпото, евентуално биха могли да вземат участие в конкуренцията за купата, само че малко на брой могат да чакат от тях да продължат курса поради родословието на о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР