Един от знаковите символи на Шампионската лига – , ще

...
Един от знаковите символи на Шампионската лига – , ще
Коментари Харесай

Мистър Шампионска лига се завръща


Един от знаковите знаци на Шампионската лига –, ще изиграе първия си мач в шампионата през този сезон. Португалецът беше включен в групата на за тазвечершния дуел с Ференцварош на унгарска земя.

CR7 пропусна първите две срещи на „ бианконерите “ в шампионата, откакто беше инфектиран с ковид. Инфекцията попречи на целия свят да види конфликт сред и Кристиано в, само че футболните експерти се надяват да го видят на „ “ след няколко седмици.

Роналдо се завърна с гръм и тропот в Серия „ А “ през уикенда, отбелязвайки две попадения, откакто се беше появил след почивката. Кристиано е едноличен водач при голмайсторите за всички времена в Шампионската лига с цели 131 попадения, с 14 повече от втория Лионел Меси.

Португалецът е на няколко крачки и от различен огромен връх – за най-вече срещи в Шампионската лига. Той е втори в това нареждане със 174 дуела. Пред него е единствено Икер Касийяс (181), само че ранг Икер приключи своята кариера. Следващият деен футболист с най-вече срещи в шампионата е Меси със 145.
Шампионска Лига 3 кръг, вторник 3 ноември  Реал Мадрид 3:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР