Един от знаковите президенти на Локомотив Пловдив в епохата на

...
Един от знаковите президенти на Локомотив Пловдив в епохата на
Коментари Харесай

Почина бившият президент на Локомотив Пловдив Филчо Колев

Един от знаковите президенти на Локомотив Пловдив в епохата на прехода Филчо Колев умря на 72 години в Харманли, където се отдръпна да живее в последните години, оповестява "Марица ".

Колев управлява "черно-белите " от януари 1998 до юни 1999 година Той избавя от раздробяване и изпадане клуба след отдръпване от ръководството на тогавашното градско управление на ръководещата партия Съюз на демократичните сили. През идващия сезон обаче "железничарите " изпадат във втория ешелон, а това съответствува с рецесията в бизнеса на зърнения необут.

Въпреки изпадането на пловдивчани, черно-белите почитатели резервират положителни усеща към Филчо Колев. Това се дължи най-много на обстоятелството, че той не се поддава на политически напън Локо да не се напъва доста в пролетното дерби на 1999 година против Ботев. Макар и в действителност изпаднали, "смърфовете " побеждават с 2:1 и повличат към втория ешелон съгражданите си. Впоследствие обаче "канарчетата " се избавят.

Поклонението пред Филчо Колев ще бъде в събота от 13:00 часа в църквата "Света Неделя ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР