Един от знаковите представители на подземния свят в България отново

...
Един от знаковите представители на подземния свят в България отново
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Ексклузивни разкрития за "подвизите" на Клена и групата му на остров Бали!

Един от знаковите представители на подземния свят в България още веднъж е в София и се вихри с цялостна мощ.

Както първо БЛИЦ заяви Стефан Кленовски сега се подвизава тайно в столицата.

Той беше разгласен за търсене през 2011 година в границите на интервенция „ Шок”. Кленовски е апетитен, че се занимавал с слагане на скимиращи устройства и заграбване на банкови кодове в Италия.

Името му нашумя през 2012 година, когато бе задържан показно в мол на "Цариградско шосе ", където празнуваше рождения ден на сина си.

Източници на БЛИЦ разкриха схемата, по която работил Кленовски и кои са неговите най-доверени хора.

Основният си бизнес Кленовски върти в Бали. Тошко Шашкуна дава отговор за защитата на банкоматите. Цялата група е от към 20 индивида, които със силови способи за налагане на монопол поставят ръка върху бизнеса с кредитни карти.


Бандата обитава най-много в Бали, членовете разполагат с големи къщи, скъпи коли, имат индонезийски дами. Схемата е следната. Кленовски, който скоро е излязъл от пандиза, и синът му Кристиян, който преди време беше атакуван и наръган от друга организация поради разногласия за водачество на острова, дават отговор за източването и заплащането на парите.

Известният като Наско Айнщайн, който от години се укрива на острова и по други екзотични страни от Азия, Африка и Латинска Америка, дава отговор за инсталирането на устройствата за кражба на данни от самите кредитни карти посредством слагането на рутери и скрити камери, вируси и всевъзможни скимиращи устройства. Той е мозъкът на бандата.

Тошко Шашкуна дава отговор за защитата и сигурността на организацията на Кленовски, като набира групи от неосъществени съветски и украински спортисти.

На остров Бали се носят митове за тази тайфа и афинитета им към локални млади девойки, посредством които се снабдяват с опиати. Те се глезят в нощни клубове, петзвездни хотели, скъпарски вили и гей клубове даже.

Групата е събрана основно от някогашни крадци, наркопласьори, охранители и др.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР