Един от всеки двадесет работещи в частния сектор на Великобритания

...
Един от всеки двадесет работещи в частния сектор на Великобритания
Коментари Харесай

Във Великобритания постепенно хората се връщат на работа

Един от всеки двадесет работещи в частния бранш на Англия се завърна на работа през последните седмици след насилственото стартиране в отпуск по време на строгите карантини ограничения, целящи ограничение на коронавирусната пандемия.

Това демонстрират публични данни, оповестени в четвъртък, които допускат, че стартира единствено последователно рестартиране на стопанската система на Обединеното кралство.

В строителния, индустриалния и хранително-вкусовия бранш се следи най-голям дял от служащите, които се връщат на работа след насилствения отпуск, демонстрира изследване на формалната английската статистика ONS.

От друго изследване пък се вижда, че към 79% от трудещите се декларират, че работят или от вкъщи си или към този момент са на работното си място към 14 юни, което е със 70% повече от миналата седмица, съобщи БНР.

Данните от четвъртък имат за цел да предложат настояща тенденция за най-новите стопански трендове и са класифицирани от ONS като пробни, за разлика от обичайните, само че изоставащи при измерването на пазара данни за трудовата претовареност и безработица.

По-рано тази седмица ONS заяви, че броят на лицата, водени на ведомост от английските работодатели е понижен с над 600 000 през април и май, откакто въведените противоепидемични ограничения удариха пазара на труда, а свободните работни места се сринаха рекордно.

Правителството на Англия съобщи тази седмица, че повече от 9 милиона трудещи се - към една трета от работната мощ на острова - са били подкрепени до момента от държавната скица за отбрана на работните места на тези, пуснати в насилствен отпуск, като цената на тази помощ към този момент надмина 20 милиарда паунда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР