Един от водещите полски отбори Лех Познан иска крилото на

...
Един от водещите полски отбори Лех Познан иска крилото на
Коментари Харесай

Интересът към звездата на ЦСКА не стихва!Полски гранд по петите на Десподов

Един от водещите полски тимове Лех Познан желае крилото на ЦСКА Кирил Десподов. Новината бе обявена през вчерашния ден от Пьотр Волошик публицист в известното издание Przeglad Sportowy.

Полякът написа в обществената мрежа Twitter: “Лех Познан следи и е мощно заинтересован от Кирил Десподов, 21годишния нападател на ЦСКА”. Съобщението на Волошик породи сериозен интерес, като десетки последователи на Лех се интересуваха от представянето на Десподов през сезона.

По-рано през зимата се появи информация, че Легия Варшава също следи 21-годишното крило, тъй че Лех се трансформира във втория отбор от Екстракласата, заинтересуван от Десподов.
Клубът от Познан е измежду сполучливите в страната, като има 7 трофеи, за последно през 2015 година, а през този сезон се бори за място в тройката.

ЦСКА е податлив да продаде Десподов още това лято, само че единствено при доста преференциална оферта. Лех и Легия надали ще са способни да извадят задоволително положително предложение.

Припомняме, че през 2011 година ЦСКА продаде на Лех друго свое крило – Александър Тонев. Сделката бе на стойност 400 000 евро. Сумата, на която е оценен Десподов обаче, е в пъти по-висока.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР