Един от водещите политици на либералната партия, която е част

...
Един от водещите политици на либералната партия, която е част
Коментари Харесай

Германското правителство не обсъжда възобновяване на Северен поток 2

Един от водещите политици на демократичната партия, която е част от държавното управление на канцлера Олаф Шолц, вицепрезидентът на Бундестага Волфганг Кубики се изрече в петък в интерес на потреблението на газопровода " Северен поток 2 " за попречване на енергийна рецесия в Германия.

Би било рационално да се договаря с Русия за газа, Германия не би трябвало да страда от личните си наказания, написа в отговор в Twitter Клаус Ернст, началник на енергийната комисия на Бундестага.

„ Що се отнася до въпроса за потенциала на тръбопровода, канцлерът (Олаф Шолц) приказва за това още на 3 август - „ Северен поток “ има задоволително потенциал, няма спънки да осъществим всички съветски съглашения за доставки на газ за Европа през този водопровод, както и към към момента настоящия украински водопровод “, сподели Бюхнер.

Германският министър на финансите Кристиан Линднер счита направеното в Бундестага предложение за стартиране на " Северен поток 2 " за " неуместно ", сподели представител на финансовото ведомство на брифинг в Берлин.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР