Eдин от водещите български плувци – Антъни Иванов – се

...
Eдин от водещите български плувци – Антъни Иванов – се
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Чист спорт не съществува, допинг проверките са майтап

Eдин от водещите български плувци – Антъни Иванов – се оплака от метода, по който се провежда контрола. Иванов написа дълъг текст в „ Инстаграм “.

„ Пиша, тъй като ми писна от всичко, което се случва зад кулисите към професионалните спортисти. Проверяват ме отвън посоченото време за тестване, което е сред 5 до 6 ч. сутринта. В басейна съм и по някакво знамение излязох и си ревизирах телефона. Ако не го направя, ме упрекват, че се укривам “, написа Иванов в „ Инстаграм “.

„ Какви са тези правила? Наказват спортистите, че не са разполагаем за тестване 24/7. Това важи единствено за някои от тях, а други имат COVID-19 през 95% от годината и не могат да се тестват четири седмици. Тестват хора като мен, които са на ръба да създадат нещо, без да имат цяла страна зад тила си. Сега би трябвало да пропусна всичките си лекции, тъй като упражнявах преди 20 минути и би трябвало да остана 2 часа, преди да ми вземат кръв. Всичко това е полуда и по тази причина спортистите непрекъснато се отхвърлят и губим доста страхотни хора. Това е една огромна смешка, цялостен подбив и просто не мога да го върша повече. Става неуместно “, споделя още Иванов.

„ Не разбирам по какъв начин би трябвало да си разполагаем, домът ти би трябвало да е разполагаем, персоналният ти живот би трябвало да е разполагаем 24/7, тъй като си добър състезател. Трябва да допускаш хора в къщата си когато и да е на деня без предизвестие. Това би трябвало да се промени. Отблъскват ме от нещо, което обичам, и от това ме боли доста “, приключва Антъни Иванов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР