Един от внуците на разградския поет Иван Дойнов, който носи

...
Един от внуците на разградския поет Иван Дойнов, който носи
Коментари Харесай

Разградски внук е служебен адвокат на Северин от Русе

Един от внуците на разградския стихотворец Иван Дойнов , който носи неговото име, e длъжностен юрист на арестувания за убийството на телевизионната журналистка от Русе Виктория Маринова.

Младият Иван Дойнов е назначен от Окръжен съд-Русе за юрист на изгонвания от Германия Северин Красимиров, откакто преди него четирима адвокати са отказали да се заемат с тежката задача.

Дойнов е бил последният в листата на юристите от Русенската гилдия, които са заявили, че в съответната десетдневка са съгласни да реагират 24 часа в денонощието, в случай че се наложи неотложно да се обезпечи на някого правна отбрана. След като четирима отказали да поемат случая, Дойнов не е имат алтернатива да откаже.

Адвокат Иван Дойнов е приключил „ Право “ в Русенския университет през 2015 година, бил е измежду отличниците на випуска с триумф 5,79. От тогава работи в Адвокатско сдружение „ Стефанова, Мянкова и Стефанов “.-->

Служебният юрист е бил избран още предишния вторник, откакто постъпило искане на Окръжната прокуратура в Русе за обезпечаването на правна отбрана. На по-късен стадий е допустимо околните на Красимиров да решат да упълномощят юрист.

Подзащитният на Иван Дойнов е с повдигнато обвиняване за осъществяване на 6 октомври на обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен метод.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР