Един от въпросите, който изникна след обявяването на Мегзит, бе

...
Един от въпросите, който изникна след обявяването на Мегзит, бе
Коментари Харесай

Окончателната раздяла на Хари и Меган

Един от въпросите, който изникна след оповестяването на Мегзит, бе какво ще се случи с парите, който принц Хари и Меган Маркъл използваха за ремонта на Frogmore Cottage . Двамата живяха в напълно реновирания си дом едвам няколко месеца, само че похарчиха близо 3 милиона $ от парите на данъкоплатците, с цел да го създадат по собствен усет.

В следствие стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс са задължени от кралския двор да възстановят въпросната сума, в случай че желаят да запазят собствеността над имението в замъка Уиндзор. И не щеш ли и това се случи.

Според представител на принц Хари, представен от Sky News, той е възстановил напълно сумата от 2.4 милиона паунда , превеждайки ги към Суверенния грант на кралския двор, който преди време покри разноските по ремонта. Това стана допустимо неотдавна, откакто херцогът и херцогинята подписаха договорка с Netflix за близо 100 милиона $.
 Снимка 481819

С това деяние Frogmore Cottage остава британската резиденция на Хари и Меган , в която се съмняваме да се връщат доста постоянно. Но издължаването на покупко-продажбите с кралския двор може да се дефинира като финалната фаза на раздялата им с него.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Netflix и договорката им с платформата
Колко ще вземат Меган и Хари от Netflix

Тепърва ще научаваме детайлности

Освен това, солидният контракт е дал нужната непоклатимост на кралската двойка и те към този момент няма да се употребяват от поддръжката, която принц Чарлз им даде обещание и им оказваше в първите месеци след установяването им в Съединени американски щати . И през днешния ден Хари и Меган имат финансовата самостоятелност, към която се стремяха и за която мечтаеха. А какво ще последва от нея, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР