Един от въпросите, които вълнуват феновете на бокса в момента,

...
Един от въпросите, които вълнуват феновете на бокса в момента,
Коментари Харесай

Франк Уорън: Следващият съперник на Тайсън Фюри може да е и Кубрат Пулев

Един от въпросите, които вълнуват почитателите на бокса сега, е кой ще бъде идващият противник на някогашния международен първенец Тайсън Фюри. След като направи феноменалното си завръщане на огромния кръг, в този момент има голям интерес към борбите на британеца.

И неговият промоутър Франк Уорън разкри проектите за идната среща на Циганския крал. Тя би трябвало да се организира в средата на май, а противникът му ще е някой от " петте най-хубави в тежка категория на професионалния бокс ".

Някои от разновидностите към този момент отпадат от единствено себе си. Това са Дионтей Уайлдър, който има мач на 18 май с Доминик Бризийл, както и Антъни Джошуа, който ще се бие с Джарел Милър на 1 юни. Така съгласно изданието British Boxing News остават няколко разновидността, в случай че се търси в действителност класен конкурент. И един от тях е Кубрат Пулев.

Според изданието, в проектите на щаба на Фюри са Дилиан Уайт, Луис Ортис, Адам Ковнацки, Тревър Брайън, Ото Валин, Агит Кабайел, Том Шварц, Оскар Ривас и Пулев. Ортис, Ковнацки и Ривас сега договарят с други противници и е евентуално да не се схванат за мач с Циганския крал на мечтаната от него дата.

Пулев има мач този уикенд и съгласно изданието също би му било мъчно да е на линия за средата на май. Но въпреки всичко остава сериозен вид за противник. Всички старания са ориентирани към мач с Дилиан Уайт, само че при него водещото постоянно е било парите и още не е ясно дали ще има съгласие. Ако разновидността и с него не се получи, Кобрата може и да излезе още веднъж на дневен ред. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР