Един от участниците в шоуто „Гласът на България – Алекс

...
Един от участниците в шоуто „Гласът на България – Алекс
Коментари Харесай

Историята на Алекс Георгиев: От "Манчестър Юнайтед" до "Гласът на България"

Един от участниците в шоуто „ Гласът на България " – Алекс Георгиев, преоткрива пътя си от стадиона като футболист в академията на Manchester United до сцената на „ Гласът на България ".

Алекс Георгиев идва чак от Манчестър, с цел да покаже гения си. Мести се там преди 7 години с цялото си семейство.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Баща ми е състезател и той възпита и брат ми, и мен постоянно да пазим спорта в себе си, постоянно да е част от нашето всекидневие, метод на живот и по този начин в действителност в Англия не започнах с музиката, а с футбола “, споделя Алекс.

Той има голямата опция в действителност да се явя на проби за Manchester United и по този начин след време да се озова в академията.

Алекс играе там два сезона, съумява да се срещне със своите футболни идоли.

„ В академията смятаха, че е значимо да гледаме ние мачовете онлайн и получавахме билети. Уникални неща, бяхме в съблекалнята. Имал съм шанса да играя на " Олд Трафорд ", дори да има дузпа, която да се извърши против мен и аз да я спася, което беше „ уау “ “, спомня си Алекс.
След вокалната борба в " Гласът на България ": Как Зария се приготвя да продължи в шоуто? Пътищата ме заведоха към музиката, показа тя
Музиката, обаче постоянно е карала сърцето му да бие по-силно. Често пее на стадиона, носи и китарата си. Затова взема решение да остави тренировките и да се яви на конкурс. Харесват го и това му вдъхва храброст да разкрие музикалния си гений.

Снимка: btvnovinite.bg

Алекс няма самообладание да се качи на сцената на „ Гласът на България “ на идващия стадий и мечтае някой ден да успее да цялостни стадионите с почитатели на музиката си, по този начин както обичаният му тим Manchester United го прави.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР