Един от твърдите титуляри на Левски Милош Цветкович не е

...
Един от твърдите титуляри на Левски Милош Цветкович не е
Коментари Харесай

Титуляр на Левски не получава предложение от сините

Един от твърдите титуляри на Левски Милош Цветкович не е получил предложение за нов контракт, заяви сътрудникът му Милко Бански. Агентът стори това посредством персоналния си профил във " Facebook ".
" Това е персоналната ми медия. Никога не съм писал тук за специалността си, постоянно съм избягвал да разясня неща, свързани с футбола. Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от позвънявания на непознати. Затова ще го кажа безшумно. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за възобновяване на контракта му с Левски. И двамата следим с интерес написаното по медиите. С наслада одобряваме обстоятелството, че персонално господин Русев се е заел с договарянията за нови контракти с играчите, за които е преценено, че следва да останат в тима.

 Ботев (Враца) - Левски @@@
За страдание на Милош все още той не е от тези играчи, което ми разрешава да вляза в контакт с клубове, проявяващи интерес към него.
И двамата с Милош добре помним обстановката с Роман Прохазка. Подобно развиване на " договарянията " леко ни усмихва. Декларирам намерено, че Милош Цветкович се усеща чудесно в София. Чувства се признат, обичан и с наслада би останал във Левски и до края на кариерата си ", написа Бански.

Сръбският бранител, играл в Цървена звезда, беше притеглен в Левски през лятото на 2017 година, когато подписа за 2 година с алтернатива за удължение на договора за още една. От " Герена " към този момент афишираха, че възобновяват договорите на футболистите, които желаят да задържат в клуба. Преди дни нов договор подписа звездата Габриел Обертан, само че очевидно Цветкович не е получил предложение за нов контракт.

Както е известно, през предишния сезон в същата обстановка бяха Роман Прохазка и Васил Панайотов, на които не бяха препоръчани нови контракти и през лятото минаха в други клубове. Словакът играе Шампионска лига с Виктория Пилзен, а родният халф е част от Черно море.

Първа лига 13 кръг, петък 26 октомври  Левски 19:45  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР