Един от тримата полицаи от щата Вашингтон, които бяха оправдани

...
Един от тримата полицаи от щата Вашингтон, които бяха оправдани
Коментари Харесай

Бивш полицейски служител в Такома съди град, щат Вашингтон, в иск за клевета за 47 милиона долара

Един от тримата служители на реда от щата Вашингтон, които бяха оправдани по обвинявания в наказателни каузи за гибелта на Мани Елис през 2020 година, заведе многомилионна -доларов иск против градски и държавни чиновници, потвърждавайки, че е бил лъжливо упрекнат в незаконно и расово държание.

Елис, негър мъж, който беше шокиран, обичай и държан с лицето надолу на тротоара, до момента в който умоляван за мирис, умря през март 2020 година в полицейския арест в Такома.

Миналата година по време на правосъден развой някогашният служител на реда от Такома Тимъти Ранкин, който е азиатски американец, свидетелства, че е държал Елис по тил, макар че той се молел, че не може да диша.

Адвокатите на служителите на реда твърдяха, че Елис е умрял от смъртоносно количество метамфетамин, както и от сърдечно заболяване, а не от дейностите на служителите на реда. Съдебният доктор от окръг Пиърс обаче дефинира гибелта като ликвидиране и сподели, че е породена от липса на О2 по време на физическото ограничение.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР