Един от тримата български плувци с олимпийски “А” квоти за

...
Един от тримата български плувци с олимпийски “А” квоти за
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов се извини за коментарите си и заяви: Не искам да съдя без доказателства

Един от тримата български плувци с олимпийски “А” квоти за Токио – Йосиф Миладинов, се извини обществено на всички за неприятните мнения, които си размениха с Антъни Иванов във “Фейсбук” по-рано през днешния ден. Той разгласява своето послание в профилираната група “Плуване и водна топка”, където по-рано през днешния ден плувните национали си разменяха остри реплики.

“Добър вечер.

Искам да се извиня на всички за през днешния ден, че имаше такива недомислени мнения,както и моя...Сега е моментът, когато би трябвало да покажем,че сме тим,защото има хора,които желаят да ни скарат и да ни скапват връзките. И аз както всеки един от вас желая да излезе истината на яве и да се разбере за какво момчетата са позитивни,но не желая да упреквам и да осъждам който и да е без да има доказателства. Момчета бъдете мощни!

Лека вечер”, написа Миладинов в извинението си до плувната общност.



Другият плувец с “А” норматив за Игрите Калоян Левтеров добави: “Напълно си прав, не би трябвало да оставяме някои да се пробват да вкарат в допълнение напрежение. Надявам се рано или късно истината да излезе нескрито. Всички от плувната общественост би трябвало да сме единни, а не да се караме и разделяме! Дано всички го схванат, че не желаеме да се караме а да стигнем до истината!”


До острите думи сред тримата национални се стигна поради различието по отношение на трите позитивни допинг проби за станозолол на Здравко Баблаков, Светлозар Николов и Благой Панайотов. Антъни Иванов отбрани уличените състезатели и без да посочва съответни имена, написа, че някои се “крият” на “Дианабад”. Очевидно припознали се в тези негови думи, Миладинов и Левтеров му дадоха отговор, като Миладинов употребява и думата “смешник” по адрес на Иванов и последваха още по-грозни мнения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР