Един от традиционните отбори за италианската Серия “А се прости

...
Един от традиционните отбори за италианската Серия “А се прости
Коментари Харесай

Треньорът на Сампдория коментира изпадането на отбора

Един от обичайните тимове за италианската Серия “А ” се елементарни с възможностите си за оцеляване в елита откакто загуби гостуването си на Удинезе от 34-ия кръг. Така Самп остана на 15 точки от избавителния бряг при 4 оставащи срещи до края и подписа смъртната си присъда.

Старши треньорът на тима - Деян Станкович разяснява разочарованието си след мача и изрази съжалението си пред почитателите.

" Това е голямо отчаяние. Много съм печален. Нито един гражданин на Генуа не би се съгласил с този резултат. Дъждовен ден за всички нас. Феновете ни не го заслужаваха. Моето бъдеще? Още не знам, не мога да кажа. Опитах се да оставя тима във висшата дивизия, само че не съумях. Съжалявам за това. Прегърнахме Куалиарела в края на мача. Отношението му към бизнеса постоянно е било образцово, " сподели Станкович, представен от ITASportPress.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР