Един от традиционните германски клубове - , възнамерява да си

...
Един от традиционните германски клубове - , възнамерява да си
Коментари Харесай

Текпетей се връща в Шалке 04

Един от обичайните немски клубове -, има намерение да си върне крилото, който е чартърен в. Новината заяви авторитетното издание Sport1.de. Според медията в Гелзенкирхен към този момент възнамеряват бъдещето си във Втора Бундеслига, а в случай че се стигне до изпадане от елита, в тима ще бъдат върнати всички футболисти, които сега са чартърен в други клубове.

Понастоящем " кралскосините " са последни в Бундеслигата с едвам 9 точки. 16-ото място, което дава право на бараж, е заемано от, като техният актив е 18 точки.
" Текпетей към момента не е отбелязал гол в 14 мача от шампионата, даже и при последната победа с 6:0 против. 23-годишният ганаец беше в стартовия състав, само че до момента в който вкара 4 пъти, Текпетей трябваше да излезе от терена след 56 минути игра. Въпреки това обаче не може да се изключи, че крилото ще се завърне в Гелзенкирхен през лятото и ще играе значима роля в Шалке 04 ", написа Sport1.de.

След идването на Текпетей се трансформира в корав титуляр. Той беше измежду най-хубавите в зимната подготовка, а в първия формален мач - против за Купата, означи два гола за триумфа с 3:1. Лудогорец го взе чартърен от Шалке 04 до края на сезона против 200 000 евро. През предишния сезон той бе преотстъпен на.

" Мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР