Един от титаните на спорта в България - Любо Ганев,

...
Един от титаните на спорта в България - Любо Ганев,
Коментари Харесай

Един от най-добрите ни спортисти си тръгна гладен от кухнята на шеф Ангелов

Един от титаните на спорта в България - Любо Ганев, си потегли гладен от " Хелс китчън ". Президентът на родния волейбол и легенда на родината бе ВИП посетител на Виктор Ангелов, дружно с положителния му другар Борислав Кьосев и неговото семейство.

" Не желая да има нищо зелено в чинията ми. Без спанак, маруля, копър и така нататък ", безапелационен бе Ганев.

Волейболната легенда като един огромен човек си поръча от всичко в менюто. Уви, " алените " се сгромолясаха в кухнята. Водените от Царина дами съумяха да сервират единствено по едно предястие на ВИП гостите - яйца Бенедикт.

Това, несъмнено, вбеси началник Ангелов и той изгони целия отбор на " алените ". Така Ганев не съумя да хапне друго и той трябваше да задоволи единствено с дребната порция яйца, написа " България през днешния ден ".

Капитанката им Царина пък изпадна в нервност и избухна по адрес на съотборничките си.

" Не си знаете менюто, тук сте единствено, с цел да спите и да пърдите. Писна ми. Ако не сте удовлетворени от мен, кажете ", стартира Царина.

Полина и Чимидова пък влязоха в тежък спор, който аха да излезе отвън всевъзможен надзор. Думите на Чимидова очевидно засегнаха колежката й в кухнята и тя се разплака пред камерите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР