Един от тарторите на сектор “Б” - Любомир Костадинов- Младежа,

...
Един от тарторите на сектор “Б” - Любомир Костадинов- Младежа,
Коментари Харесай

Тартор на сектор Б скочи на Тити и Павел Колев, обяви ги за лъжци и лицемери

Един от тарторите на бранш “Б” - Любомир Костадинов- Младежа, разгласява няколко поста против двама от шефовете на клуба - притежателя на 35% от акциите Тити Папазов и изпълнителния шеф на сините Павел Колев.

Младежа твърди, че двамата са излъгали цялата левскарска общественост и стои твърдо зад написаното.

“Господ постоянно белязва по някакъв метод лицемерите и лъжците”, написа Костадинов след вчерашната среща сред почитателите и шефовете на клуба, а постът бе съпроводен от фотоси на Папазов и Колев.

Под обявата се разиграва сериозен дебат, като Костадинов отговоря по следния метод на различен почитател на Левски:

“След като съм сподели А, ще кажа и Б! Ако потегли да пиша тук за всичко, в което тези двамата излъгаха мен персонално и косвено и цялата левскарска общественост, ще би трябвало да напиша разказ! Изпращам Ви на персонално известие телефонният ми номер, можете да ми звъннете и ще ви дам моята позиция по въпроса! След това Вие ще можете да обясните на който решите!”, написа Младежа, след което прибавя, че седи зад думите и дейностите си.

Малко по-късно Костадинов дава отговор на различен ентусиаст на сините по отношение на апела, че би трябвало да бъдат измислени дейности в името на Левски.

“Планът, който беше формиран от двете национални организации на Левски, беше тотално отритнат и разгласен за смъртна присъда! Тези, които дефинираха този проект по този метод, не предложиха различен, а предложиха да създават ароматизатори вид борче и един лев да влиза в клуба!”, написа един от тарторите на бранш “Б”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР