Един от тъмнокожите български национали в мача срещу Англия Георги

...
Един от тъмнокожите български национали в мача срещу Англия Георги
Коментари Харесай

Пашов: Рашфорд каза, че не е чул расистки обиди, дошло е отвън

Един от тъмнокожите български национали в мача против Англия Георги Пашов разгласи, че не е чул расистките викания от трибуните, поради които борбата беше прекъсвана на два пъти още през първото полувреме. Нещо повече, той е разговарял с нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд и той също му е споделил, че не е чул обидите.

"Не съм чувал расистки викания. Попитах Рашфорд, само че той не знаеше за расизъм. Отвън някой е споделил за това ", съобщи крайният защитник и разкри, че всички в тима се усещат засрамени от развръзката в двбуоя - 0:6 посред София.

"Оценките демонстрират това, което беше на терена. Класите се различаваха. Неприятно е, че загубихме с толкоз доста. За страдание по този начин се получи. Неприятно бе за нас, а за почитателите още повече. Англия бяха афектирани от загубата си от Чехия. Те са огромна класа. Тук сме домакини и искахме на моменти да ги пресираме. Имат доста класни играчи. Опитахме, само че не се получи ", съобщи Пашов.

"Балъков ни сподели, че Англия е един от най-хубавите тимове в света. Днес по-голяма част от офанзивите им се получиха и за това се случи по този начин. Не считам, че е нужна смяна ", приключи подвизаващият се в Армения български национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР