Един от стълбовете в защитата на "Монтана" Раян Сенхаджи даде

...
Един от стълбовете в защитата на "Монтана" Раян Сенхаджи даде
Коментари Харесай

Раян Сенхаджи от Монтана: Реалността в България е различна от предубежденията, които често имаме

Един от стълбовете в отбраната на "Монтана " Раян Сенхаджи даде изявление за football365.fr. Бранителят приказва за прехвърлянето си в новака в efbet Лига.
"Идването ми в България произтича най-много от състезателен избор. Предпочетох да играе в задграничен първокласен тим, вмест да приема някоя от опциите, които имах във втора дивизия на Португалия, Белгия или Испания. Предпочетох "Дивизия 1 " в България, пред "Дивизия 2 " някъде другаде ", сподели 23-годишният футболист.
"Намирам дебюта си за позитивен. С оглед равнището на шампионата и упоритостите на клуба, това е положително начало. Нека не забравяме, че "Монтана " е клуб, който одеве влезе в елита и задачата е да се задържим на най-високо равнище ".
"Реалността в България е друга от предубежденията, които постоянно имаме. Изправяме се против тимове, които играха квалификации за Шампионската лига и в груповата фаза на Лига Европа. Тези тимове покачват равнището на шампионата. Efbet Лига се приближава до равнището на положителните тимове в "Лига 2 " на Франция ", продължи юношата на Сошо.
"Целта ми е да изиграя колкото се може повече мачове. Да се представям допустимо най-добре, с цел да добия опит ".
"Не съм контактувал с Джамел Белмади. Като всеки френско-алжирски състезател, националния тим е цел, която си слагам. Изразявал съм желанието си да играя за Алжир. Хора като Азис Бурас, които са част от екипа на Белмади, знаят това. Двамата бяхме дружно в Сошо ", сподели Сенхаджи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР