Един от стълбовете в отбраната на Байерн Джером Боатенг разкри,

...
Един от стълбовете в отбраната на Байерн Джером Боатенг разкри,
Коментари Харесай

Звезда на Байерн обмислял напускане преди сезона

Един от стълбовете в защитата на Байерн Джером Боатенг разкри, че съществено е обмислял дали да не си тръгне преди началото на сезона. Той е имал среща с босовете на баварците, на която намерено е обсъждано бъдещето му.

Бранителят лекуваше контузия през по-голямата част от предишния сезон и тя му попречи да запише повече игрови минути. Това го оттласна надалеч от титулярното място при Карло Анчелоти, само че в този момент нещата са разнообразни.

"Имах среща с шефовете през лятото, на което те ме попитаха по какъв начин виждам ситуацията си в тима. Аз споделих, че премислям трансфер. Може би по това време треньорът нямаше задоволително благоприятни условия да ме види по какъв начин се представям поради травмите ", съобщи Боатенг пред "Кикер " и разяснява новия-стар ментор Юп Хайнкес.

"Неговото държание и желанието му да завещае нещо на Байерн се отразява доста положително на нас като тим. Няма доста треньори, които имат подобен усет по какъв начин да работят с играчите и да ги карат да се раздават по подобен метод ", съобщи Боатенг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР