Един от собствениците на волейболен клуб Виктория Волей Пловдив и

...
Един от собствениците на волейболен клуб Виктория Волей Пловдив и
Коментари Харесай

Шеф на волейболен клуб стана най-добър пловдивчанин за 2019

Един от притежателите на волейболен клуб Виктория Волей Пловдив и член на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол – Тодор Дапев, беше награден през днешния ден за Най-добър пловдивчанин за 2019 година.

Церемонията се организира в заседателната зала на Община Пловдив, като Тодор Дапев и останалите призьори получиха грамоти и дарове от зам.-кмета по обществена политика Георги Титюков и шефа на Дирекция "Социална политика " Веселина Ботева.

Акцията "В търсене на положителния човек " се провежда за осми следващ път от Община Пловдив, Националният алианс на хора с редки заболявания, Асоциация "Наследствен ангиоедем " и Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника.

Освен Тодор Дапев, за най-хубави пловдивчани за 2019 година бяха определени още Анна Томбакова, Антоан Терзиев, Мария Печилкова, Силвия Костадинова и Елена Кристияно.

Тодор Дапев е излъчен от родителите на възпитаници от СУ "Свети Константин-Кирил Философ " с топлите думи:

"Номинираме Тодор Дапев, тъй като с делата си сподели какво значи да си добър християнин и какво значи да правиш значими каузи за децата на България. Благодарение на него в едно пловдивско учебно заведение се учи православна вяра и има специфичен кабинет, трансфорат в дребен храм. Добрите каузи би трябвало да се знаят, с цел да ни въодушевяват и поучават. Гордеем се, че измежду нас има подобен добър човек, който е образец за подражателство. Самият той провежда и реализира със лични средства ремонта на една елементарна класна стая, оборудва я и я трансформира в кабинет по вяра - доста особено място за нашите деца, с цел да порастват те възпитани, положителни и уважителни хора. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР