Един от собствениците на ЦСКА - Данаил Ганчев има все

...
Един от собствениците на ЦСКА - Данаил Ганчев има все
Коментари Харесай

Дани Ганчев има основна заслуга за привличането на скандинавското трио

Един от притежателите на ЦСКА - Данаил Ганчев има все по-водеща роля в " алената " селекция. Именно посредством негови контакти се е осъществило привличането на тримата норвежки футболисти в Борисовата градина. Както е известно, Джонатан Линдсет стартира скандинавското настъпление на " Армията " през лятото на 2022 година, а 6 месеца по-късно дойде и Тобиас Хайнц.

През тази зима към сънародниците си се причисли и Улаус Скаршем, чийто дебютен гол за отбора донесе успеха с 2:1 над ФК ЦСКА 1948 в събота.

В последното си изявление Гриша Ганчев съобщи, че синът му Данаил движи всичко в ЦСКА. Ганчев-младши е с съществена роля в плана за реорганизация на стадион " Българска войска ", само че стои близо и до спортно-техническите и селекционните процеси.

През есента той съвсем не пропускаше подготовка на отбора, воден от Нестор Ел Маестро, само че в последния месец е разредил визитите си въз основата, като едно от тях е било преди мача с Арда за купата. Той поддържа контакти с няколко мениджърски организации и има мощни връзки в Норвегия и Англия, където приключи образованието си, написа " Тема Спорт ".
 Не е изнеанда - Бисмарк Чарлс се контузи и в новия си клуб
Не е изнеанда - Бисмарк Чарлс се контузи и в новия си клуб

Играе като преотстъпен в Железничар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР