Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Джоъл Глейзър даде своя

...
Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Джоъл Глейзър даде своя
Коментари Харесай

Собственикът на Юнайтед към феновете: Писмото ви ни развълнува, отворени сме за градивни дискусии

Един от притежателите на Манчестър Юнайтед Джоъл Глейзър даде своя отговор на почитателите в публично писмо, оповестено на уеб страницата на клуба.

В началото на седмицата последователите на отбора показаха своите претенции в писмо персонално до него и желаеха отговор до през днешния ден, като той съблюдава крайния период.

В писмото Глейзър приказва за това, че би трябвало да се усъвършенства връзката сред клуба и почитателите и техният глас да се чува, когато става дума за значими промени. В него личат обещания за желаните промени от последователите.

" Бях разчувствуван от елементи от вашето писмо, в които обяснявате доста ясно за какво нашата в началото поддръжка за Европейската Суперлига ви накара да се чувствате толкоз ядосани и разочаровани. Искам да повторя моето най-искрено опрощение за грешките, които направихме.

Искам да отбележа потребността за смяна за по-широки съвещания с вас по многообразие от значими въпроси, в това число шампионатите, в които участваме. Оценяваме значимостта на почитателите и футболните ползи да бъдат част от взимането на основни решения на всяко равнище от управлението на клуба. Отворени сме за градивни полемики по какъв начин да използван този принцип.

Искам да ви уверя, че аз и моето семейство доста държим на Манчестър Юнайтед и имаме възприятие на отговорност да предпазваме и усилваме силата на клуба в дълготраен проект, като почитаме полезностите и традициите му. Основната ни цел е и постоянно ще бъде да се състезаваме за най-важните оценки, да играем атрактивен футбол и тим, формиран от привлечени играчи на най-високо равнище и гении от школата. Под управлението на Оле усещаме, че сме на верния път.

Подкрепихме вложения в тима през годините и ще продължим да го вършим и това лято. Осъзнаваме, че има потребност от по-голяма инвестиция в " Олд Трафорд " и подготвителния комплекс. Във връзка с това ще се консултираме с почитателите ", се добавя в писмото.

" Един от най-ясните уроци, които получихме последните няколко седмици, е потребността да станем по-добри слушатели. Вярваме в правилото на почитатели да имат акции от клуба. Преди сме водили диалози с тръста по този въпрос и желаеме да продължим тези полемики.

Това е начална точка на един разговор, който ще продължи и ще включва всички съответни точки, които засегнахте. Искаме да работим дружно, с цел да стигнем до амбициозни ограничения, които ще трансформират връзките ни с почитателите и ще укрепят позициите на клуба в дълготраен проект. В този дух ще протегнем ръка към членовете на форума, с цел да насрочим среща, на която аз ще участвам, допустимо най-скоро след последния мач от сезона ", споделя още Глейзър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР