Един от собствениците на Лудогорец - Кирил Домусчиев, поздрави футболистите

...
Един от собствениците на Лудогорец - Кирил Домусчиев, поздрави футболистите
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Бяхме сплотен колектив, а не индивидуалности

Един от притежателите на " Лудогорец " - Кирил Домусчиев, поздрави футболистите и управлението на първенците по случай класирането на отбора за 1/16-финалите на Лига Европа.

Разградчани не съумяха да победят " Хофенхайм " в последната си среща в групата, само че все пак си осигуриха мачове от европейските клубни шампионати и през пролетта.

" Може и да не направихме най-силния си мач в ЛЕ, само че едно нещо ме впечатли - Лудогорец изигра мачовете от групите като тим и обединен колектив, а не като характерности. Доволен съм от огромния триумф, който постигнахме. Определено нашият клуб подвигна доста равнището. Стигнахме до такава степен, че се приема за неуспех, в случай че не излезем от групите. Щом поносим рецензии за играта след днешния триумф, това значи, че упованията към нас са много огромни. Ние ще работим все по-усилено, с цел да може да продължим да задоволяваме интереса на футболната общност в България. Благодаря за поддръжката на нашите почитатели и всички хора, които стискат палци и изживяват мачовете на Лудогорец в Европа! Тя ни даде спомагателен подтик в тежката борба с нашите извънредно класни съперници ", написа Домусчиев в обществените мрежи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР