Един от собствениците на Левски Константин Папазов внесе яснота относно

...
Един от собствениците на Левски Константин Папазов внесе яснота относно
Коментари Харесай

Тити Папазов внесе яснота около екипировката на Левски

Един от притежателите на Левски Константин Папазов внесе изясненост по отношение на обстановката с оборудването на “сините”. Както е известно клубът приключи контракта, които имаше с Макрон и се обърна към Хома. Тити изясни каква е повода за това решение и какво следва от тук нататък.

Ето какво написа Папазов в обществените мрежи:

Здравейте,в поддръжка на нашите обещания за бистрота,намирам за подходящо да срещна всички с по този начин шумно отразяван контракт за екипировка с Joma.
През месец декември притежателите на клуба стартират договаряния за оборудването сезон 2020/21.Държа в тази връзка да отбележа много значим факт.Клубът има в този миг настоящ контракт със Спорт Депо годен и за сезон 20/21.
Януари месец,мощните финансово притежатели подписват контракт с Macron при условия,които през днешния ден ние не може да си позволим.
При новосъздадената обстановка в клуба за нас сумата от близо 140 000лв,които трябваше да заплатим предплатено за оборудването би било светотатство по отношение на всички наши чиновници в администрацията.
За следващ път на помощ се притече наш остарял прочут избавител.
Joma-България бяха нашият най правилен не сътрудник,а заемодател за юбилея.Цяла синя България помни вековната фланелка.
През м.септември 2017 бях помолен от Евгени Русев са бъда посредник на среща сред него и Валентин Николов от Joma.Темата на срещата беше желанието на клубът да бъде преустановен предварително настоящият сега контракт с Joma и това да стане без неустойки за Левски.И тогава и в този момент наново БЛАГОДАРЯ на господин Николов за жеста,който направи към клуба.Думите му бяха " Левски не се съди ".Давам тази информация за образец по какъв начин постъпи Joma с Левски и по какъв начин в този момент получи своя правилен реванш.Macron e марка с голям растеж в последните години.Нито за момент не сме поставяли под подозрение качеството на продуктите им.Има доста просто пояснение.В настоящето положение на клуба постоянно бихме предпочел екипи без пари(смятам,че Левски го заслужава)вместо 140000лв,които в действителност ти ние нямаме.
Относно пропуснатият 1млн.за три години от бъдещи продажби на екипите за почитатели,имам уверенията на Joma,че резултати ще са над 1.2млн
Екипировката е значима,важна е цената,важно е качеството,но най значимо е да се купува от почитателите.Ние считаме,че сме взели вярното решение за Левски.
Още един път удостоверявам,че по никакъв метод не отхвърлям създателите искания на представителя на Macron,г-н Георгиев.Знам,че той е вложил доста време и персонален престиж да осъществя този контракт.
От името на клуба му се оправдавам за породеното стеснение и компрометиране пред неговите сътрудници.Позволявам си обаче още един път да му дам образеца,как постъпиха от Joma през 2017 и не осъдиха Левски.Винаги морала натежава над качеството и парите.
В мое лице господин Георгиев има сериозен заем.Аз знам,че договорите са с цел да се извършват.Губя от престижа си,но спечелвам финансови ползи за Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР