Един от собствениците на Левски - Константин Папазов, отново се

...
Един от собствениците на Левски - Константин Папазов, отново се
Коментари Харесай

Тити Папазов с нова издънка, паркира на паркомясто за инвалиди

 Един от притежателите на Левски - Константин Папазов, още веднъж се прояви с шофьорска изцепка. След като преди известно време профуча на алено на кръстовището при мол Парадайс, където почина Милен Цветков, а след това се извини с това, че е неизпълнителен лидер на МПС, в този момент отново затвърди тези усещания. Определено може да се каже, че Тити е гамен на пътя, който няма за нищо знаците, разясняват пътни служители на реда. 

Автомобилът на Папазов, който към този момент е със заменен регистрационен номер - СА 0007 ТС, защото остарелият беше заменен поради издънките му и че всички го знаеха наизуст, паркира на отредено място за инвалиди в центъра на София.

На ул. " Неофит Рилски " 54, където живее баскетболният треньор, неговото возило постоянно може да бъде засечено да е паркирало на място за инвалиди.

Негов другар и съкварталец го подхванал за постъпката му, поради което получил оправдателното и добре познато: " Извинявам се, аз съм неприятен водач! Няма места и това ме изнервя, по тази причина вечер паркирам, където сваря, а заран в 8:30 махам колата, с цел да пречи ".

" Колко нарушавания още би трябвало да направи този, с цел да му вземат книжката и да му дадат жълта такава?! Само с извинения не става, извънредно безочлив е ", разясниха хора от квартала, които очевидно недолюбват Папазов.

Наскоро ревливецът се разчувства след следващото си вандалство на пътя, откакто мина на червен светофар през кръстовището, на което бе погубен журналистът Милен Цветков. Тогава, насълзен, Тити се зарече, че към този момент няма да прави нелепости на пътя... Очевидно, обаче, дивотиите му не престават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР