Един от служителите в Белия дом заяви днес пред американските

...
Един от служителите в Белия дом заяви днес пред американските
Коментари Харесай

Служител на Белия дом: Разговорът на Тръмп със Зеленски бе неуместен

Един от чиновниците в Белия дом съобщи през днешния ден пред американските конгресмени, че чутото от него от телефонния диалог през юли сред президентите на Съединени американски щати и Украйна Доналд Тръмп и Володимир Зеленски е било " несвоевременно ", предадоха Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Подполковник Александър Виндман сподели, че е " несвоевременно " Тръмп да желае от непознато държавно управление да проверява американски жител, който е и негов политически конкурент.

Днес Виндман даде показания на обществено чуване по следствието на Камарата на представителите за оказван от Тръмп напън върху Украйна да проверява негов политически конкурент от Демократическата партия посредством потреблението като инструмент за това на американската военна помощ за Киев.

Виндман е офицер от армията на Съединени американски щати, причислен към Съвета за национална сигурност. Той е чул състоялия се на 25 юли диалог сред двамата президенти, оказал се в епицентъра на следствието за импийчмънт.

Виндман е един от няколкото очевидци, които ще застанат пред комисията тази седмица. Той и останалите очевидци преди този момент дадоха показания при закрити врата.

Тръмп отхвърли да е правил нещо неправилно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР