Един от служителите по сигурността на френския президент Еманюел Макрон

...
Един от служителите по сигурността на френския президент Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Охраната на Макрон го е предупреждавала за опасност преди инцидента с шамара

Един от чиновниците по сигурността на френския президент Еманюел Макрон го е предизвестил за допустима заплаха безусловно няколко мига преди ръководителят на републиката да се приближи до ограждението, зад което стоят хората, и да се случи случаят с пестник в лицето, заяви BFMTV.
" Служителите по сигурността са счели, че мястото, където е ударен шамара, не е задоволително безвредно, с цел да се комуникира с хората. Служителят по сигурността посъветвал Еманюел Макрон да не отива до ограждението ", сподели каналът.
 Макрон счита случая с плесницата за изолиран случай Макрон счита случая с плесницата за изолиран случай
Френският президент Еманюел Макрон, който получи пестник през лицето по време на среща с локални поданици в департамент Дром, дефинира стана...
В същото време публицистите показват, че сходни предизвестия се дават много постоянно, само че решението за последващите дейности остава на френския президент.
Във вторник следобяд мъж от тълпата удари пестник по лицето на френския водач, до момента в който посещаваше департамент Дром. Както следва от видеото, публикувано в обществените мрежи, ръководителят на френската република, откакто посетил лицея в комуната Тен-л`Ермитаж, се доближил до хората, които го чакали зад оградата.
Един от мъжете в тълпата плеснал Макрон по лицето. Охраната бързо се намесила в обстановката, а индивидът, който показал експанзия, бил хванат. В резултат на това са били арестувани двама души. Според известия в медиите вторият арестуван е снимал случая.
Инцидентът беше наказан от доста политици във Франция, в това число водачи на опозиционни партии. Самият Макрон назова случая с пестник в лицето индивидуален случай, прикани да не се преувеличава смисъла му и означи, че ще продължи да се среща с французите.
 Шамаросаха Макрон в Южна Франция (ВИДЕО) Шамаросаха Макрон в Южна Франция (ВИДЕО)
Френският президент Еманюел Макрон беше шамаросан по лицето във вторник от мъж в навалица от зяпачи, до момента в който се разхождаше в южна Франция,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР