Един от символите на Байерн (Мюнхен) в последното десетилетие -

...
Един от символите на Байерн (Мюнхен) в последното десетилетие -
Коментари Харесай

Рибери говори за суровото си детство - невръстен сирак с белег за цял живот

Един от знаците на Байерн (Мюнхен) в последното десетилетие - Франк Рибери, разкри през какви тежки моменти е минал като дете. Веднага след раждането си е зарязан от биологичните си родители, а на двегодишна възраст претърпява нечовечен случай, който му оставя белег на лицето за цялостен живот. “Белегът… той ми даде този темперамент, тази мощ. Когато си дете и имаш подобен белег, не е елементарно. Начинът, по който те гледат хората, критиките… Семейството ми страдаше”, призна той пред френския Canal+.

“Хората споделяха: “Вижте какво има лицето, вижте му главата, вижте белега, какъв брой е грозен”. Където и да ходех, хората непрекъснато се взираха в мен. Не се взираха, тъй като бях добър човек, нито тъй като името ми е Франк, не тъй като бях добър футболист, а единствено поради белега”, довери 34-годишният флангови нападател.

“Въпреки че бяха дребен и ме болеше, в никакъв случай не отидох в ъгъла, с цел да рева. Никога, в никакъв случай, никога… само че страдах”, разкри Рибери. Той благодари на брачната половинка си, с която, по негови думи, го е извадила от дупката. След запознанството си с нея Франк приема исляма и мюсюлманското му име е Билал Юсуф Мохамед.
Бундеслига 19 кръг, неделя 21 януари  Байерн (Мюнхен) 16:30  Вердер (Бремен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР