Един от силните хора в БСП - Георги Свиленски, коментира

...
Един от силните хора в БСП - Георги Свиленски, коментира
Коментари Харесай

Георги Свиленски, БСП: Резултатите от тези избори показват, че българите искат промяна

Един от мощните хора в Българска социалистическа партия - Георги Свиленски, разяснява в студиото на " Нова телевизия " резултатите от локалните избори. По думите му, неналичието на публично изказване от Корнелия Нинова не значи, че тя се е скрила, а просто чака формалните данни и ще даде конференция.

``
реклама

" В последните три избора Българска социалистическа партия има единствено напредък. Печелим в 34 общини на първи тур, а в над 55 общини отиваме на балотаж. За информация, на предните избори сме имали общо 35, а в този момент са 89. Нямаме нито един кмет на регионален град на предните избори, а в този момент досега сме в девет града на сигурен балотаж. В Русе пък водим. За първи път в София във всички региони ще има балотаж. Досега в никакъв случай ГЕРБ не е бил на балотаж в София. Това демонстрира, че българите желаят смяна. Дали го виждат в нас или другаде, е различен въпрос. Въпросът е, че хората видяха това, което ние приказваме година и половина - потребността на смяна на модела. Това ще е огромния плюс на тези изобри - че ръководещите ще схванат какво желаят хората, а то е смяна ", съобщи Свиленски. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР