Един от шефовете на Ubisoft предрича, че настоящето конзолно поколение

...
Един от шефовете на Ubisoft предрича, че настоящето конзолно поколение
Коментари Харесай

Ив Гийемо предвижда края на конзолите след едно поколение

Един от шефовете на Ubisoft предсказва, че сегашното конзолно потомство е предпоследното.
Ив Гийемо, вижда краят на конзолите, въпреки и съгласно него това да не е скоро. Независимо, че някои анализатори считат, че това е може би последното конзолно потомство, известният деец в промишлеността счита, че безконзолният гейминг ще пристигна, с цел да показа самостоятелен от платформата гейминг. Гийемо показа това свое разбиране в изявление за Variety.

„Ще има още едно конзолно потомство и по-късно ще стриймваме, всички ние. Аз считам, че с времето стриймингът ще стане надалеч по-достъпен за доста геймъри и ще направи притежаването на голям хардуер у дома, излишно“, изяснява той.

Според Гийемо, стриймването към към повече екрани на ААА игри съставлява една от най-големите нововъведения, които ни следва.

Той е уверен, че това ще помогне за по-бързия напредък на самата промишленост. „Ще би трябвало да поработим над достъпността на тези игри, с цел да сме спокойни, че могат да се играят еднообразно на всички платформи, само че самият факт, е ще може да стриймваме тези игри към мобилни телефони и тв приемници без потребността от конзоли ще промени доста неща в индустрията“, декларира Гийемо. Според него, огромна част за тази смяна ще изиграят употребяваните към този момент от от ден на ден издатели на наличие облачни сървъри, при която тежките калкулации биват осъществявани не локално, а от външни сървъри. Той има вяра, че колкото повече разработчици възприемат този метод на работа, то тя ще стане налична и до повече техни сътрудници и ще се употребява от всички, тъй че ще могат да доставят прекарване, което в този момент се доставя от игровите конзоли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР