Един от съсобствениците на Манчестър Юнайтед – Аврам Глейзър, е

...
Един от съсобствениците на Манчестър Юнайтед – Аврам Глейзър, е
Коментари Харесай

Аврам Глейзър показал своите намерения с присъствието си по време на триумфа на Ман Юнайтед

Един от съсобствениците на Манчестър Юнайтед – Аврам Глейзър, е посочил своите планове с наличието си на финала за „ Карабао Къп “. Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Нюкасъл на „ Уембли “ и завоюва първи трофей в последните шест години. Арвам Глейзър изгледа онлайн едвам шести мач на тима в последните четири години, а когато камерите го демонстрираха на трибуните, почитателите на Манчестър Юнайтед освиркаха притежателя. Братята Глейзър оповестиха клуба за продажба и към този момент получиха предложения за него, само че към момента последователите на Манчестър Юнайтед се тормозят, че има опция да не продадат напълно клуба и да останат в ръководството му. След вчерашния успех Аврам Глейзър поздрави пред съблекалнята на Юнайтед персонално Ерик загар Хаг, който разяснява, че по този метод американецът е посочил желанията си. Нидерландецът обаче отхвърли да разяснява дали това значи, че американците имат намерение да останат в Манчестър Юнайтед.

„ Като притежател, той беше доста, доста благополучен за клуба. Заради това аз желаех той да бъде част от всичко. Той беше в съблекалнята и беше добре, че пристигна, с цел да покаже желанията си “, разяснява Тен Хаг.

Запитан дали по този метод Глейзър демонстрира позицията си във връзка с бъдещите вложенията в клуба, нидерландецът отговори: „ Не знам, не вземам участие в този развой. Благодаря ви за въпроса. Мисля, че методът, по който той участва тук, демонстрира, че е зает. Аз не вземам участие в решенията по отношение на собствеността “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР