Един от съперниците на Левски и Берое в Балканската лига

...
Един от съперниците на Левски и Берое в Балканската лига
Коментари Харесай

Съперник на Левски и Берое прекрати участието си в Балканската лига

Един от противниците на Левски и Берое в Балканската лига по баскетбол – тимът на Будивелник, приключи присъединяване си в шампионата.

От украинския отбор са уведомили публично управлението на шампионата за решението си, като изтъкнатата причина е липса на финансиране.

Новината идва единствено 24 часа преди плануваното пътешестване на Будивелник до София, където тази седмица отборът трябваше да се изправи против Пея и Берое.

" За страдание и за наша изненада, нощес спортният шеф на ДелаСпорт Балканска лига получи публична информация от управлението на БК Будивелник, че заради " липса на финансиране тимът приключва присъединяване в Балканската лига. В резултат на решението на БК Будивелник всички бъдещи мачове на клуба се анулират. Ръководството на Балканската лига ще работи според наредбите на организацията и след съвещания с ФИБА и Украинската федерация по баскетбол. Останалите мачове от сезона ще се играят по актуализирана стратегия, в това число финалната четворка ", се споделя в изказването на Балканската лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР