Един от самоуверените и убедени в таланта и качествата си

...
Един от самоуверените и убедени в таланта и качествата си
Коментари Харесай

Наперен актьор на сцената на „Гласът на България“

Един от самоуверените и уверени в гения и качествата си претенденти в петия сезон на „ Гласът на България “ е артистът Александър Христозов , видя HotArena .

Още от визитката му стана ясно, че като се изключи че се изявява в театъра, той е снимал и паралелно до международни звезди от ранга на Келан Лъц и Джейсън Стейтъм.

Александър, който е огромен почитател на моторите, с които, по думите му, впечатлява дамите, излезе на сцената на Гласът с парчето на Сам Кук „ A change is gonna come. “ Изпълнението му впечатли Иван Лечев и Камелия, които бързо се обърнаха и го пожелаха. „ Имаш глас и усмивка, които ме заковаха на стола “, съобщи фолк певицата, като с очевидния си флирт с артиста очевидно се надяваше, че ще успее да го отмъкне от съперника си.

Напереният актьор пък, на смешка или не, показа, че е мислил, че всички ще се извърнат, а освен двама от треньорите. В момента, в който към този момент беше време да избере сред Камелия и Лечев, той разгласи, че се отхвърля и се обърна, с цел да си тръгне от сцената. Шокираните треньори бързо се върнаха в действителността, защото това се оказа смешка.

Крайното решение Александър взе бързо - отиде в тима на Лечев, след което беше посрещнат в бекстейджа с огромна прегръдка от приятелката си. Тя очевидно не ревнува от дамите, които гаджето й се пробва да впечатли, както самичък твърди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР