Един от родителите се е задавил със солета по време

...
Един от родителите се е задавил със солета по време
Коментари Харесай

Катастрофата на „Тракия“: Задавяне със солета обърнало сръбския автобус с децата

Един от родителите се е задавил със солета по време на придвижване и дълго време не можел да пристигна на себе си. Жена му направила място да седне по-напред, дала му и да пие вода, тъй като се разхълцал. Прилошало му и изискал да употребява седалката на екскурзовода. Не съумял да я отвори и в паниката бутнал несъзнателно водача, който внезапно свил вдясно.

Това излиза наяве от описа на ръководителката на танцовия отбор „ Ю Лира “ от близкото до Белград село Батайница Наташа Радованович.

„ Шофьорът, който до тогава караше безупречно, просто смъкна дясната си ръка, с цел да му покаже бутона за отваряне на седалката, след което се обърнахме и рейсът падна в канавка “, разяснява Радованович пред сръбското издание Kurir.

Тя прецизира, че това е индивидът, който е най-тежко потърпевш при злополуката и е с ампутиран крайник. Радованович изяснява, че в този миг се изплашила най-вече за децата и е считала, че всички те ще умрат. „ Гледах единствено по какъв начин да излезем от рейса. Децата плачеха и крещяха, няколко минути не можех да се съвзема от ударите и напрежението “, разказва тя обстановката. Тя споделя още, че е извънредно разчувствана от съпричастността на българите, които са спрели на автомагистралата, с цел да оказват помощ.

„ Хората спираха и тичаха от колите си, с цел да ни оказват помощ. Те взеха децата, качиха ги в колите и потеглиха към болничното заведение. Първоначално се уплаших, тъй като бяха непознати “, споделя още Радованович.

По думите й колите за спешна помощ и полицията пристигнали доста бързо и незабавно оказали подпомагане. Тя бе безапелационна, че никой от пътуващите не вини водача Дарко Карашичевич, който в четвъртък бе оставен от съда в Стара Загора за непрекъснато в ареста. По думите й той е бил добре отпочинал, преди да потегли от Слънчев бряг към Сърбия.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР