Един от ръководителите в Aston Villa FC Academy - Пол

...
Един от ръководителите в Aston Villa FC Academy - Пол
Коментари Харесай

Откривател на таланти от Астън Вила идва у нас

Един от ръководителите в Aston Villa FC Academy - Пол Бракуел, идва в България по покана на Сдружение " Бъдеще посредством спорт " за първия семинар " Sport X ", който ще се организира на 8 май в София, а хазаин на събитието ще бъде " Витоша Парк Хотел ".

Специалистът от дълги години е част от именития британски клуб, като сега дава отговор за развиването и образованието на гениите в академията на " виланите ". Бракуел, който има зад тила си над 30 сезона, отдадени на носителя на КЕШ, има УЕФА " А " лиценз, публикуван от Английската футболна асоциация, и има над 20 години треньорски стаж в структурите на Вила. В богатата си кариера е имал опцията да работи и способства за развиването на редица гении на Острова, измежду които и някогашните британски национали Гарет Бари, Габриел Агбонлахор, Лий Хендри и други

Темата на семинара ще е " Съвременни условия към младите футболисти ". Бракуел ще показа пред българската публика какви са те в тим като Астън Вила, метода на работа с младите гении в академията на бирмингамци, тънкостите към внедряването им в първия състав, както и поддръжката и образованието, което получават в юношеските си години отвън терена. Представителят на именития британски клуб, в чиято история основно място заема някогашният капитан на националния тим на България Стилиян Петров, няма да е единственият задграничен преподавател с богат опит. Организаторите плануват и други посетители, които да обиден от друг ъгъл тематиката по отношение на развиването на млади гении и да допринесат за набяването на още по-богата и скъпа информация за българската публика.
 Напусналият Левски Димитър Шейтанов е покрай Астън Вила
Юноша на Левски е покрай Астън Вила

Димитър Шейтанов напусна " сините " на 1 януари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР